Bli med på høstsamling på Rongastovo!

Det nærmer seg…

Fredag 22. oktober er det tid for å ta seg til Rongastovo, innerst i Bordalen på Voss. Der venter det oss et godt måltid før vi kan samles i stuene til sosialt samvær med sykling i Bergen Cykleklubb som tema.

Lørdag, etter en god frokost, planlegger vi terrengsykling i det flotte området rundt Rongastovo, her er det mulig å gjøre turene både korte og lange.

Tidligere år har vi arrangert «gjørmestafett» på sykkel, også mulighet i år. Dette har vært populært hos både ryttere og foreldre!

Lørdag ettermiddag er det middag og etter det, igjen tid for å kunne samles til sosialt samvær for både ryttere og foreldre.

Søndag planlegges det uteøkt enten til fots eller på sykkel. Etter lunsj er det avreise.

Innkvartering blir i rom av ulik størrelse, med sengetøy. Det er dusj på hvert rom. Vi har bestilt fullpensjon, og mat har det alltid vært rikelig av på Rongstovo. Muligens vil det bli et litt annet opplegg i år enn i tidligere år.

Det er ikke praktisk mulig å bruke annet enn terrengsykkel på denne samlingen. Slutten av oktober kan være lunefull når det gjelder vær, det gjelder derfor å ha godt sykkeltøy som både er vind- og vanntett med.

Det er så absolutt ønskelig at foreldre deltar sammen med sine barn/ungdommer. Det er ikke mulig å komme til Rongastovo på annen måte enn med egen bil.

Pris:
Bergen CK dekker største delen av oppholdskostnadene for to døgn med fullpensjon. Egenandelene blir da kr 400,- for alle. Vi ber om påmelding innen onsdag 20. oktober.

Program og påmelding finner du her: Påmelding Rongastovo

Vi ønsker dere alle velkommen og håper på en flott samling!