Klubben

Bergen CK er en av Norges største sykkelklubber. Vi har rundt 400 medlemmer i alle aldre fra 9-80 år. I vinterhalvåret har vi spinning for våre medlemmer i egen spinningsal på Midttun, og i sommerhalvåret er butikklokalene til TREK Bergen (Fjøsangerveien 207) fast oppmøtested for trening.

Bergen CK er en klubb med stor aktivitet fra ungdom til veteransyklister, og har per i dag ca 400 medlemmer. Dette gjør oss til en av landets største sykkelklubber.

Vi ønsker at alle som kommer inn i klubben skal føle seg velkommen og finne sykkelvenner å trives med uansett hvilket nivå en ønsker å være på. Vi har klubblokaler på Krambua nær vår samarbeidspartner Trek Bergen (tidligere BoA Sykler).


Bergen CK er per definisjon et fleridrettslag, ettersom vi er medlemmer i både Sykkelforbundet, Triatlonforbundet, Skiforbundet og Friidrettsforbundet. Men vi er først og fremst en sykkelklubb! Medlemskapet i de andre særforbundene opprettholdes for å gi våre medlemmer anledning til å konkurrere i andre idretter, uten å måtte melde seg inn i en annen klubb. Vi har imidlertid ingen organisert aktivitet for andre idretter enn sykkel. Spesielt vil vi ønske syklende jenter/kvinner i alle aldre velkommen i klubben!