Voss – Geilo & Dyranut – Geilo — 17.08.2019

Voss – Geilo ENG

Velkommen til Sykkelfesten på Hardangervidda

For sjuende året har Bergen CK og Geilo IL satt seg mål om å tilby alle sykkelentusiaster muligheten for å oppleve en av de aller flotteste sykkeltraséene Norge har å tilby.

Å få oppleve fjord og fjell på en slik måte er en unik mulighet til å gi deg selv en naturopplevelse og mestringsfølelse man sjelden får mulighet til å tilføye ”kontoen” for opplevelser. For dere som allerede har gjennomført første del av Vestlandsdobbelen, fra sykkelbyen Bergen til Voss, eller dere som starter reisen på Voss, håper vi dette blir en strålende reise opp på Norges tak.

Distansen Dyranut–Geilo får med seg sjarmør-etappen over Nordeuropas største høyfjellsplatå på over 8000 km2.

Ved ankomst nasjonalparklandsbyen Geilo blir dere i år mottatt i trivelige omgivelser i sentrum hvor barna har vært i sving på morgenen i Barnas Skarveritt. Samtidig kan du nyte deilig deltakermat og andre godbiter mens du er omgitt av frisk fjelluft og kjenner på følelsen av å ha kommet i mål etter nytelsen over Hardangervidda. 

Bergen CK og Geilo IL har etter seks gjennomførte ritt i perioden 2013 – 2018, gjort erfaringer som vi håper skal komme årets deltakere til gode. Det aller viktigste for oss er å ivareta sikkerheten på en optimal måte. Dette gjøres med god bemanning av løypevakter, Røde Kors, ambulanser og politi gjennom hele løypa.

Det er derfor av sikkerhetsmessige grunner ikke lov med langing underveis og vi ber alle respektere dette. Samtidig minner vi alle om kravet om lys på sykkelen.

Vi har også i år med Safer Cykling guider som hjelper til med å skape en trygg atmosfære i feltet. Lytt til disse – de er der for dere. 

Et av våre hovedmål er at alle syklister skal føle seg ivaretatt på en god måte gjennom hele arrangementet og vi ønsker oss veldig gjerne tilbakemeldinger på arrangementet.

Vårt mål er at alle får en strålende opplevelse av Voss – Geilo. 

Velkommen til en fantastisk sykkelopplevelse.

God tur og lykke til!

Vennlig hilsen,
Geilo IL og Bergen CK


Innhold:

  1. Velkommen til Sykkelfesten på Hardangervidda!
  2. Voss-Geilo, et annerledes turritt
  3. Rittinformasjon
  4. Voss-Geilo løypen og viktig forsiktighetsregler
  5. Start og mål
  6. Viktige telefonnumre
  7. Våre samarbeidspartnere