Påmelding

DSC_6137

Paamelding

HVEM KAN DELTA PÅ TURRITTENE BERGEN-VOSS OG NORHEIMSUND-VOSS?
Utover aldersgrensen settes det i utgangspunktet ingen begrensninger på hvem som kan delta på turrittene Bergen- Voss og Norheimsund-Voss. Unntaket er ryttere med kontinental og pro lisens som ikke får delta i noen norske turritt. Vi anbefaler likevel alle deltagere å trene systematisk en god stund før arrangementet for å få størst utbytte av turen, og for i det hele tatt klare å gjennomføre innenfor tidsgrensen.

HVA ER ALDERSGRENSEN FOR Å DELTA?
Ryttere kan delta ved Bergen-Voss og Norheimsund-Voss fra det året de fyller 17 år. Det er ingen øvre aldersgrense.

HVA MÅ JEG HA TILGJENGELIG VED PÅMELDINGEN?
– Betalingskort: Ultimate Sports Service aksepterer Diners, VISA og MasterCard.
– Turritt ID nummeret ditt, dersom du har.

HVA ER TURRITT ID?
Turritt ID er en kode som brukes ved påmelding til mange av landets turritt. Har du vært med på Bergen-Voss eller Norheimsund-Voss tidligere kan du finne ditt Turritt ID på turritt.com. Ved å bruke Turritt ID koden vil flere av feltene være ferdigutfylt når du melder deg på Bergen-Voss.OBS! Har du ikke deltatt på Bergen-Voss eller Norheimsund- Voss tidligere og ikke finner Turritt ID nummeret ditt i databasen på turritt.com, kan du ta kontakt med dem og få opprettet et nummer før påmeldingen til Bergen- Voss åpner. Evt melder du deg på uten Turritt ID og får registrert et ID nummer i ettertid, som da kan brukes til Bergen-Voss, Norheimsund-Voss 2017 eller andre turritt knyttet til turritt.com.

LISENS?
For å sykle ritt i Norge, kreves det at du har løst lisens. Det kan enten værehelårslisens eller engangslisens som er løst i forbindelse med et enkeltarrangement.Har du tenkt å sykle flere ritt i løpet av sykkelsesongen, kan det fort lønne seg å løse ut en helårslisens. Med en slik lisens er du i tillegg også forsikret på trening. Det kreves imidlertid at du er medlem av en sykkelklubb da det er klubben som skal bestille helårslisensen for deg fra Norges Cykleforbund. Om du ikke er medlem av en sykkelklubb må du løse ut en engangslisens for hvert ritt du deltar på. Har du helårslisens må den tas med på rittkontoret, når du henter startnummeret ditt. Kan du ikke vise frem en gyldig lisens på rittkontoret vil startnummeret ditt holdes tilbake, eller du vil måtte løse ut en engangslisens.

Personer som i konkurranseåret fyller 80 og eldre, slipper å løse engangslisens. I.h.t. til Forsikringsloven er det ikke mulig å tegne ulykkesforsikring for denne aldersgruppen.

HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?
Bergen-Voss og Norheimsund-Voss 2017 har et enklet påmeldingssystem hvor deltakere melder seg på i hastighetsgrupper og ikke i forhåndsdefinerte puljer. Vi har ingen øvre grense innenfor hver hastighetsgruppe. Det vil
si at alle deltakere får plass i en gruppe som passer de. Hastighetsgruppene deles så opp i mindre puljer manuelt ved start.

HVORDAN KAN JEG SIKRE AT ALLE I GRUPPEN MIN HAVNER I SAMME PULJE ETTER AT PÅMELDINGEN ER STENGT?

Dette gjøres enkelt ved at alle som vil sykle sammen, stiller opp sammen ved start. Hastighetsgrupper blir delt opp i mindre puljer manuelt ved start av våre funksjonærer. NB! Det forutsettes at de har valgt samme hastighetsgruppe i påmelingssystemet.

PÅMELDING/BETALING FOR LAG OG GRUPPER?
Skal alle betale selv er det bare å melde seg på individuelt og passe på at alle har valgt samme hastighetsgruppe. Skal påmeldingen betales samlet kan det velges mellom felles kortbetaling eller faktura.

Ønsker fellesbetaling for deler av summen (for eks. kun påmeldingsavgiften), kan det velges en voucherløsning hvor du som klubbleder/bedriftsleder kan bestemme hvor mye klubben/bedriften skal betale og hvor mye klubbmedlemmene/ de ansatte selv skal betale. (for eks lisens og transport) Selv om det velges fellesbetaling skal rytterne selv fylle ut påmeldingsskjemaet. Gruppebetaling forutsetter en gruppe på minst 15 ryttere.

JEG KOMMER NOK TIL Å BRUKE MER ENN 8 TIMER FRA BERGEN – KAN JEG STARTE TIDLIG?
For å øke sikkerheten har vi bestemt at de hurtigste puljene starter først, og at de roligste puljene starter til slutt. I likhet med Bergen-Voss 2014 – 2016, komprimere vi starten i 2017. Dette bl.a. for for å unngå den værste trafikken, og at de siste ut fra start skal får bedre tid å komme seg til Voss.

HVORDAN KOMMER JEG MEG TIL OG FRA BERGEN-VOSS OG NORHEIMSUND-VOSS?
Vi fortsetter det gode samarbeidet med Tide Reiser i 2017. Dvs at det kun blir mulig å kjøpe busstransport av arrangøren. Vi ser dette som en forbedring av tilbudet for deltakerne.
– Det blir mange flere avganger i løpet av dagen
– Valgfri avganger innenfor timen
– Sykkelen følger deg på bussen og ikke i lastebil.
– Det begrenses til 25 sykler pr buss, så det blir god plass for de reisende på bussen.
– Det blir mulig å ta heiagjengen med på bussen.
– Det blir buss både fra Bergen og Voss til Norheimsund før start på distansen Norheimsund-Voss.Tide Reiser kan også tilby eksklusiv transport av grupper til og fra Bergen, Norheimsund og Voss fra andre steder av landet. Ta direkte kontakt med Tide Reise på tel. 05505 eller mail. tur@tide.no for mer info og pristilbud.

HVORDAN BEREGNER JEG RETURTRANSPORTEN?
I likhet med 2014 – 2016 komprimerer vi starten til Bergen-Voss i 2017 slik at alle skal være avgårde fra Bergen til kl. 07.30. Starten i Norheimsund går kl. 11.00. I tillegg til sykkeltid og evt. hviletid underveis kan du beregne 1,5 til 2 timer i målområdet/idrettshallen til å ta deg en velfortjent dusj, middag og dessert før du reiser videre..

OVERNATTING I BERGEN
I Bergen anbefaler vi å overnatte på Hotel Augustin, vår partnerhotell.
Kontaktinformasjon for bestilling: booking@grandterminus.no eller følgende LINK!

OVERNATTING I NORHEIMSUND
I Norheimsund anbefaler vi å overnatte på Thon Hotel Sandven som er et ærverdig og sjelfullt hotell fra 1857 omgitt av et historisk sus. Hotellet ligger i idylliske omgivelser ved fjordkanten i sentrum, rett ved start for Norheimsund-Voss.
Kontaktinformasjon for bestilling:
Telefon: +47 56 55 20 88, Epost: sandven@thonhotels.no

REFUSJON OG/ELLER VIDERESALG AV STARTNUMMER?
Påmeldingen til Bergen-Voss og Norheimsund-Voss er bindende. Påmeldings-avgiften og evt. tilleggskjøp vil ikke bli refundert, selv om den påmeldte av ulike uforutsette årsaker ikke kan delta. Dette gjelder for eksempel ved sykdom. Vi har heller ikke kapasitet til å håndtere videresalg av startnummer.Skal du selge startnummeret ditt anbefaler vi finn.no. Tilleggsbestillinger som engangslisens og returtransport blir automatisk overført til den som kjøper startnummeret ditt.Navnendring kan foretas frem til fredag 9. juni kl. 18.00. For å endre navn, må det logges inn på din påmelding (Du skal ha mottatt link, kode og passord på mail fra Ultimate Sport Service.) Her skrives det over navnet ditt, samt informasjon til den som skal overta påmeldingen. Husk å trykke oppdater. Ved navnebytte etter 1. mars vil det påløpe et administrasjonsgebyr på kr 200,- som betales til oss av kjøper.

KAN PÅMELDINGEN TIL BERGEN-VOSS ELLER NORHEIMSUND-VOSS OVERFØRES TIL VOSS-GEILO ELLER DYRANUT-GEILO?
Bergen-Voss og Voss-Geilo er to ulike arrangement med ulike arrangørklubber. Påmeldingen til det ene rittet kan derfor ikke overføres til det andre.

GRUPPEBYTTE?
Frem til 1. mai er det mulig å bytte hastighetsgruppe. Gruppebytte må du gjøre selv ved å gå inn i påmeldings- systemet med linken og brukernavnet/passordet du fikk på mail fra Ultimate Sports Service etter påmeldingen. Har du slettet mailen med denne infoen, kan du be systemet sende linken og brukernavnet/passordet på nytt. Når du har endret gruppen, må du huske å trykke på ”oppdater” knappen nederst på siden før du logger ut/lukker siden. Kontroller etterpå at gruppeendringen har vært vellykket ved å søke på ditt navn i listen blant påmeldte.