Takk for meg!

Etter 12 år i sykkelens tjeneste har tiden nå kommet for nye utfordringer.

Jeg ble ansatt januar 2011 som klubb koordinator, så daglig leder for Bergen-Voss før jeg i 2016 ble daglig leder for Bergen CK. Min tid i klubben har vært både givende, utfordrende og svært lærerikt!

Givende: 
Samarbeidet vi har hatt med veimyndighetene for å finne gode løsninger.
Utviklingen av Bergen-Voss med frivillige langs hele traseen.
Alle de fine medlemmene jeg har blitt kjent med i Bergen CK…i alle aldre.

Utfordrende:
Håndtering av ulykker, spesielt dødsulykken i 2013.
Navigeringen gjennom strenge smittervernskrav for å opprettholde aktivitet under pandemien.
Arbeidet gjennom idrettens organer for å løse utfordringer knyttet til økonomi.

Lærerikt:
Det finnes få skoler som kan forberede en daglig leder på mangfoldet av oppgaver man møter i idretten. Her blir det i mange tilfeller «learning by doing». I tillegg til å være 12 år eldre, er jeg 12 år mer erfaren og forhåpentligvis 12 år smartere enn før. :-)

Takk til medlemmer, tidligere medlemmer og gode venner jeg har fått på sykkelsetet opp gjennom årene! Takk også til samarbeidspartnere jeg har hatt gleden av å jobbe med, enten de er sponsorer, leverandører, eller svært villige hender som har gjort arrangementene våre til «the best games ever».

En spesielt takk til styret og styreleder Stein Arne Hammersland som jeg har arbeidet tett med.

Til slutt ønsker jeg min etterfølger lykke til!

Sykkelhilsen,
Nils Olaf