Bli medlem

Bli medlem i dag

Meld deg inn via Min Idrett for å administrere medlemskapet ditt i norsk idrett. Registrer e-posten din, motta brukernavn og passord, og logg inn. Velg Medlemskap, søk opp Bergen Cykleklubb, og send søknad. Du får bekreftelse når medlemskapet er aktivt, og fakturaen sendes til din e-post. Medlemskapet varer til oppsigelse via Min Idrett eller e-post til post@bergenck.no.

Medlemskontigent

Ordinær

Fra fylte 17 år kreves medlemskap for deltagelse i Bergen CKs arrangementer, treninger og ritt. Medlemskap inkluderer nødvendig lisens for deltakelse. Medlemmene har full tilgang til alle klubbens aktiviteter og rettigheter.

Pris: 900 kr

Ungdom

Medlemskap for ungdom gir samme rettigheter som for barn opp til det året de fyller 16 år: deltakelse i arrangementer, treninger og ritt med nødvendig lisens. Tilgang til alle klubbens aktiviteter og rettigheter inkludert.

Pris: 500 kr

Familie

Familiemedlemskap gjelder for foreldre med barn under 18 år i klubben. Når aktive ryttere fyller 18 år, går de over til individuelt medlemskap. Alle i familien har samme fordeler som ordinært medlemskap

Pris: 1350 kr

Aktiv 70+

For aktive syklister over 70 år får medlemskap til subsidiert pris, med samme fordeler som ordinære medlemmer. Dette inkluderer deltakelse i arrangementer, treninger og ritt, samt tilgang til klubbens aktiviteter.

Pris: 400 kr

Senior 60+

Medlemskap for seniorer over 60 år, for de som ikke er veldig aktive, administreres av Seniorutvalget. Tilpasset for de som foretrekker mindre aktivitet, men ønsker fortsatt tilhørighet og fellesskap i klubben.

Pris: 200 kr

Mer info

Uansett nivå, alder eller ambisjon, her finner du ditt sykkelhjem. Fra ungdom til veteraner, vi tilbyr et varmt fellesskap og spennende aktiviteter. Vi er først og fremst en sykkelklubb, men tilbyr også muligheter innen triatlon, ski og friidrett. Spesielt ønsker vi jenter og kvinner velkommen! Bli med og opplev gleden ved sykling sammen med oss!