Nyheter for det nye året

Hei alle,

Som nevnt i en sms like før jul så har vi noen nyheter og tilbud å dele.

Vi begynner med draktbestilling for 2023 sesongen.
Vi bytter leverandøren og går over til en nettbasert løsning levert av produsent BioRacer. Med BioRacer blir det ikke utsalg i Bergen, men de sender varer direkte hjem til deg.

For at du skal kunne bestille riktige størrelser har vi avtalt prøvekveld med BioRacer her i Bergen mandag 16. januar.
Sted blir spinninglokalet vårt på Midttun (i lokalene til Nr1 Fitness Midtun, Sandbrekkevegen 96, 5225 Nesttun) noen timer før veteran spinningen kl. 19.45. (Nøyaktig tid kommer) Selve nettbutikken er planlagt åpen 13. til 22. januar og BioRacer forsikrer oss om at nye drakter skal være i hende til sesongstart.

Tilbud for Bergen CK medlemmer hos Nr. 1 Fitness.
Har du planer om å trene mer allsidig i 2023? Da kan vi videreformidle et flott tilbud fra vår treningssenter partner Nr. 1 Fitness. De gir alle Bergen CK medlemmer kr. 50,- pr måned i avslag på ordinært medlemskap.

Hvorfor velge akkurat Nr. 1 Fitness? Vi har tatt en prat med Bergen CK veteran og mange årig Nr. 1 Fitness kunde Gunnar Rolf Olaisen.

Gunnar har trent på flere av byens treningssenter men å bli kunde hos Nr. 1 Fitness var som «å komme hjem!».

Nr. 1 Fitness har flinke og engasjerte instruktører som tar godt vare på meg som kunde. Sentrene har stor spredning på kurs og timer man kan være med på. Jeg føler meg alltid godt tatt imot og de lever opp til slagordet Norges triveligste treningssentre!

Hvordan bli medlem? I Bergen har Bergen CK gjort avtale med Nr. 1 Fitness i Åsane, Hesthaugveien 18, 5119 Ulset, Telefon: 92 99 20 00

Møt opp personlig og ta med medlemskortet som du finner i MinIdrett under medlemskap: