SPINNING FOR VETERANER

Hei alle Bergen CK veteraner.
Styret har vedtatt at spinning skal inngå i medlemskontingenten til Veteraner.
Har du betalt kontingent for 2022 er det bare å møte opp på spinning i løpet av vinteren. For de som ikke har vært der før så er det i lokalene til Nr1. Fitness på Midttun, Sandbrekkevegen 96. Det er kodelås på ytterdøren så instruktørene låser opp når dere kommer.

Nytt av året er torsdags trening for veteraner med Ann-Hege Brustad som instruktør. Alle er hjertelig velkommen på alle timene. Skulle vi slite med for få sykler så lager vi et registrerings system.

Det er noen små garderober i Express senteret til Nr1 Fitness, men det er best å komme påkledd til trening og heller skifte til tørre klær for dere drar hjem etterpå. Pga størrelsen på garderobene så egner det seg ikke å dusje der.

Det er viktig at så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet om vi skal ha det i fremtiden. Oppstart mandag 31. oktober!

VEL MØTT!