Klubbnyheter 29.04.2022

Hei alle,
Nå er vi endelig i gang med utesesongen.
I den forbindelse er det noen arrangement og oppgaver vi ønsker å minne om:

BERGEN-VOSS:

– Husk at fristen for å melde seg på Bergen-Voss til rabattert pris er imorgen, lørdag 30. april. Inviter gjerne med venner og kollegaer på vårens flotteste sykkel eventyr.
Klubbfordel: De klubb medlemmene som har betalt kontingenten sin og gjennomfører Bergen-Voss mottar et gavekort på kr. 400,- hos vår partner TREK Bergen.

KLUBBTUR: 

– Husk klubbturen som er planlagt neste lørdag. Turen går fra Evanger via Nesheimsfjellet og vakre Eksingedalen til Dalekvam. De som synes det er nok tar toget hjem til Bergen derfra. De som ønsker noen flere kilometer og høydemeter fortsetter turen via Bergsdalen til Voss. Turen gjennomføres med service bil bak slik at hjelpen aldri er langt unna om en trenger assistanse. For mer info og påmelding se her: https://www.deltager.no/event/bergen_ck_klubbtur_fra_evanger_til_voss_via_eksingedalen_07052022

KLUBBDUGNAD:

Vi har enkelte tillitsvalgte som bruker enormt mange timer på Bergen CK, men det er vanskelig å drifte klubben uten hjelp fra dere øvrige medlemmene også. Ungdom, junior og senior ryttere får tildelt oppgaver via sine respektive grupper. Veteraner derimot får her anledning til å velge seg 2 oppgaver som er over på noen få timer. Ved å benytte frivillighetsportalen vår kan du sikre deg to oppgaver etter eget valg før de hyggelige folkene i veteranutvalget begynner å ringe rundt etter mannskap. Veteranutvalget gjør selv denne jobben på dugnad så det er fint om alle hjelper til ved å velge seg 2 oppgaver på forhand. Frivillighetsportalen finner du her: https://form.jotformeu.com/60823831434352

TOUR OF NORWAY:

Ønsker du å komme tett innpå proffene i Tour of Norway så har du anledning nå! Tirsdag formiddag, den 24. mai, sykler proffene i Tour of Norway fra Bergen til Voss. Arrangørene ønsker hjelp fra sykkelmiljøet til å sikre første del av løypen ut fra Bergen. Har du anledning og lyst til å bidra så kan du lese mer her og registrere deg. https://www.tourofnorway.no/frivillige
Dette skjer halvannen uker før du selv skal sykle Vestlandsklassikeren Bergen-Voss.

Da er det bare å ønsker alle en god sykkelsesong 2022!


Vennlig hilsen,

Styret og Nils Olaf