Banesykling for veteraner

Hei alle

Gjør klar for Bergen CK BANESYKLING helg!

Vi har reservert Sola Arena i helgen 25-27 februar.

Tiden til vår disposisjon er fredag 18.00-20.00, lørdag 09.00-11.00 og 15.00-18.00 og søndag 09.00-11.00

Fredag og lørdag morgen er disponert til obligatoriske kurs for dem som ikke tidligere har deltatt på banesykling. Introduksjonskurs fredag og A1 kurs lørdag morgen. Så er det trening lørdag etter ettermiddag og søndag morgen. Dette blir beinhard trening og mye fart og moro.

Kostnadene for herligheten fremkommer slik:

  • Kursavgift, introduksjon kr 490,- og A1 kr 295,-, til sammen kr 785,- per deltaker, inkluderer instruktør, bruk av banen under kursene og leie av sykkel fredag og lørdag.
  • Leie av sykkel søndag, kr 150,- per deltager.
  • Baneleie lørdag ettermiddag og søndag morgen, til sammen 5 timer á kr 2.000,-, totalt kr 10.000,-.

Kursavgiften og leie av sykkel dekkes av hver enkelt. Baneleie dekkes halvveis av klubben, den andre halvparten dekkes av deltagerne. Kostnadene for hver enkelt vil altså avhenge av antall deltagere.

Reise og opphold dekkes også av hver enkelt.

For hotell finnes det en rabattordning på Sola Arenas partner Hotel Quality Airport Hotel Stavanger, bare ca 3 km unna hallen, 10% rabatt med kode «Folkehallene».

Reise arrangeres av hver enkelt, men kanskje det er noen som vil benytte egen bil, og ta med noen andre deltagere for selskap og deling av kostnader?

Vi trenger å vite hvor mange som vil være med slik at vi kan bestemme prisen endelig. Ta kontakt med Bjørn Holo på bmarhol@online.no

Frist for påmelding: mandag 7. februar.

Har du spørsmål, kontakt Bjørn Holo på bmarhol@online.no eller kommuniser via Facebook artikkelen på Bergen CK Veteraner.

Sola Arena, Interiør

Sola Arena, Eksteriør