Bergen CK rabatt på Bergen-Voss

Det lønner seg å være medlem av Bergen Cykleklubb!
Som medlem av arrangørklubben får du refundert 50% av påmeldingsavgiften til Bergen-Voss/Norheimsund-Voss 2019.

Dette forutsetter at du har betalt klubbkontingenten innen fredag 1. mars, samt at påmeldingen til rittet er registrert med Bergen CK som klubb. Rabatten er personlig og kan ikke overdras til andre.

Fredag 1. mars kryss-sjekkes deltagerlisten mot klubbregisteret og 50% av påmeldingsavgiften refunderes de berettiget. (NB! Gjelder kun påmeldingsavgiften, ikke tilleggsprodukter som T-skjorte, transport etc) Denne avregningen gjøres bare en gang så ingen grunn til å vente med påmeldingen.

Er du ikke medlem i noen klubb så anbefaler vi sterkt at du vurderer nettopp Bergen Cykleklubb. Hvis innmelding skjer 1. oktober eller senere, betales kontingent først påfølgende år. For mer informasjon om klubben samt innmelding, LES HER!

Velkommen til Bergen-Voss 2019!