Voss – Geilo & Dyranut – Geilo — 17.08.2019

Voss – Geilo ENG

Enkelt til og fra Voss-Geilo

Vurderer du å delta på Voss-Geilo eller Dyranut-Geilo iår?

Vi har tilrettelagt transporttilbudet vårt for å gjøre dagen enklest mulig for deg.

Kommer du fra vest
så har vi transport fra Bergen til start på rittdagen. Senere på rittdagen har vi returtransport (person og sykkel) både til Voss og Bergen. Velger du å overnatte på Geilo har vi sykkeltransport på søndag ettermiddag til Voss og Bergen.

Kommer du fra østlandet eller andre landsdeler i Sør Norge
 er logistikken enda enklere. Kjør bilen din til Geilo fredags ettermiddag/kveld og skaff deg overnatting. På rittdagen har vi person/sykkeltransport fra Geilo til Voss før start. Derfra blir det å sykle tilbake til bilen din. Etter det har du valget selv om du ønsker å reise hjem eller bli til søndag og delta på Afterbike festen!

Les mer om transporten her!

Velkommen til VOSS-GEILO, sykkelfesten på Hardangervidda.

Vi sykler ned Skjervet!

Gamleveien fra Granvin til Ulvik

Et av høydepunktene underveis!

 

Måbødalen unnagjort