Bergen-Voss & Norheimsund-Voss — 06.06.2020

Bergen – Voss ENG

Safer Cycling guider

  • Safer Cycling guidene er motiverte og erfarne syklister fra Bergen Cykleklubb. Felles for disse er en brennende interesse for sikkerhet. De har dessuten gode sosiale egenskaper og fremstår som naturlige ledere.
  • Safer Cycling guidene er kampanjen sine ambassadører 365 dager i året og taler Safer Cycling sin sak i sine individuelle treningsmiljøer.
  • Enkelte av Safer Cycling guidene leder felles treningsturer uavhengig av klubbtilhørighet i ukene før turrittene.
  • Vi satser på å ha to eller tre Safer Cycling guider i hver pulje ikledd egne lett gjenkjennelige drakter. De er hverken kapteiner, fartsholdere, mekanikere eller medisinsk personell. De skal fungere som rollemodeller og en påminnelse om sikkerhetskampanjen under rittet.
  • Vi ber alle ta vel imot våre Safer Cycling guider slik at vi sammen kan øke sikkerheten for alle deltakere.

DSC_9504-2