Veteran Menn/Damer

Bergen CK – Treningstilbud for veteraner 2018 sesongen

Bergen CK har et godt og variert treningstilbud for veteraner i alle kategorier. Tilbudet er primært for klubbens medlemmer, men er også åpent for andre. Syklister uten klubbtilknytning er velkomne, og om det gir mersmak, ønsker vi dem hjertelig velkommen i klubben. For å markere klubben i Bergensområdet, skal treningene fortrinnsvis gjennomføres iført klubtøy.

Gruppenavn: Nivå 1 (spisset gruppe)
Deltagere: Dedikerte veteraner som satser mye og som ønsker stor fremgang. Deltar i aktivritt/Mastercup, nasjonale og internasjonale konkurranser.

Gruppenavn: Nivå 2 (Dagens tirsdags- og torsdagstreninger)
Deltagere: Passer for personer med mål om å klare Bergen-Voss på 4-5 timer. Deltagere i aktivritt.

Gruppenavn: Nivå 3 (for dem som synes det går litt for fort på nivå 2)
Deltagere: Passer for personer med mål om å klare Bergen-Voss på 5-6 timer og som synes de tradisjonelle tirsdags- og torsdagstreningene er for harde og likevel ønsker et strukturert treningsopplegg

Gruppenavn: Tur og mosjon
Deltagere: Deltagere med et mer avslappet forhold til sykling. Damer og menn, jenter og gutter. Tursyklister (turen er viktige enn tiden). Nybegynnere. Parasyklister. El-syklister!

Gruppenavn: Bergen CK Trondheim-Oslo
Deltagere: Personer som har som hovedmål å sykle Den Store Styrkeprøven (Trondheim – Oslo)

Gruppenavn: Jentegruppen
Deltagere: Jenter og damer i alle aldre som ønsker å sykle sammen. Mål for Bergen-Voss under 6 timer 30 minutter.

Gruppenavn: Safer Cycling
Deltagere: Kvinner og menn påmeldt Bergen-Voss på tre ulike nivåer. Ca mål for Bergen-Voss: under 5.30 timer til over 8 timer fordelt på 3 ulike treningsgrupper.