Lånesykler

Bergen CK har i forbindelse med rekruttering av ryttere i aldersklassen 10-16 år lånesykler for nye medlemmer.

Klubben disponerer igjennom hovedsponsor BoA Sykler AS 20 racersykler som vi låner ut til nye medlemmer i aldersgruppen 10-16 år.

Sykkelen kan lånes inntil en sesong og leveres tilbake til BoA Sykler etter endt bruk. Sykkelen skal leveres tilbake i tilsvarende stand som den ble utlevert, og eventuelle skader som har oppstått må dekkes av låntager.

Det er en egenandel på kr 1500 for lån av sykkel. Egenandelen vil imidlertid bli refundert ved kjøp av ny sykkel hos BoA Sykler.

For å få lånesykker ta kontakt med treneren i Bergen CK, Torbjørn Litlere. E-post: ungdom(alfakrøll)bergenck.no. Mobil: 404 88 885