Hvordan få tilgang til treningskalenderen

Bergen CK sin treningskalender, som da er laget basert på Google sin kalenderfunkjson, er et viktig verktøy som klubbens trenere benytter for å kommunisere ut det til enhver tid gjeldende treningstilbudet for Ungdom- og Junior/U23 gruppene. Kalender blir oppdatert med informasjon om kommende uke senest søndag uken før.
Først må den enkelte sende en e-post til ungdom(krøllalfa)bergenck.no. og be om å bli lagt inn som bruker. Brukernavn blir din e-post adresse.
Etter at du/dere er registrert som brukere i kalender vil man motta en e-post fra Google. I den e-posten er det en link som må trykkes på og man vil da komme inn på en Google side hvor en skal velge å opprette en ny konto (dette må alle gjøre). Her er det et enkelt skjema å fylle inn. Under registreringen velger man også et passord. E-post adressen dere oppgav til oss skal være brukernavn.
NB: De som allerede har en gmail konto slipper å opprette konto da man allerede er registrert hos Google.
Når dette er gjort vil Google be deg om å trykke på en knapp for å gjøre en «autorisering». Dette betyr i praksis at de vil sikre seg at det faktisk er du som har søkt om en Google konto og ikke en annen i ditt navn. Etter noen minutter vil du motta en e-post fra Google om at kontoen din er autorisert/aktivert og klar for bruk.
Man kan da logge på med e-post adresse og det selvvalgte passordet. Du vil nesten umiddelbart da få spørsmål fra Google om du aksepterer invitasjonen fra Bergen CK til vår kalender. Det trykker du ja på og da skal du få opp vår kalender.
Dette høres muligens litt tungvindt ut her, men når du først har fått laget kontoen så er det kun enkel pålogging med bruker og passord senere. Kalender finner du ved å gå på www.google.no . Klikk deretter på menyen ”mer”, der finner du et valg som heter ”Kalender”.
Når du har gjort registrering slik det er forklart kan du enkelt logge inn der.