Treningstilbud

Bergen CK har et variert treningstilbud til sine medlemmer. I vintersesongen (nov-apr) arrangeres det ulike spinningtimer for alle aktivitetsnivå, og det er også muligheter for individuell trening i spinningsalen. Se info lengere nede på siden om klubbens spinningtilbud.

I sommersesongen (apr-okt) har de ulike ryttergruppene, aldersbestemte, junior/senior og veteran faste treningstider. Det arrangeres en rekke fellestreninger med varierende intensitet og varighet. Vi ønsker å kunne tilby treninger for alle nivåer. Se under de respektive gruppers segmenter for informasjon.
Sykkelvettregler
For å bedre forståelsen og holdningen til samarbeidet i trafikken har NCF laget disse 10 sykkelvettreglene for syklister som trener på offentlig veg. Hvis alle syklister følger disse reglene, blir det garantert triveligere og mer sikkert å sykle. http://www.sykling.no/article/sykkelvettregler
Velkommen på veterantrening!

Bergen CK organiserte utetreninger sesongen 2017

Vi har oppstart fra klubb/ spinninglokalet i Fjøsangerveien 213.

Organisert utetrening «alle» nivå, tirsdag og torsdag kl 1800-2000

Trening for nye medlemmer og personer med et litt lavere nivå enn gruppen over er onsdager kl 1800.

Utetrening lørdag:  Alle nivå, kl 1000. ca. 3-4 timer

Velkommen til god trening i trygge rammer.

Vinterspinning 2016/2017 for kvinner og menn i klubblokalet.
Påmelding til Bergen CK spinning og info finner du her!