Bergen CK – VM camp

Bergen CK har en god samarbeidspartner i TINE. De stiller parkeringsplassen foran administrasjonsbygget i Minde allé til vår disposisjon slik at klubben får et fast samlingssted hele uken. Alle tempo og fellesstarts-traseene (med unntak av lagtempo) passerer meieriet slik at dette blir et godt samlingssted i vårt nærmeste nabolag.

Den siste dagen slår vi derimot på stortrommen! Bergen CK inviterer sine medlemmer til gratis VM camp søndag ettermiddag 24. september innenfor gjerdene til meieriet. Her blir det storskjerm og enkel servering. Det blir også aktiviteter for barn. Vi går utenfor portene og heier på syklistene (menn elite fellesstart) i det de passerer meieriet 12 ganger. Ellers i løypen så følger vi med på storskjermen.

Vi har ikke ubegrenset med plass så dette tilbudet gjelder dessverre kun for registrerte klubbmedlemmer (ikke hele familien) og noen gode samarbeidspartnere.

For å ha en idé om hvor mange som kommer (ifm bestilling av mat m.m.) så ber vi alle registrere seg. Vi vil da sjekke listen mot klubbregisteret og lage akkrediteringskort slik at vi har kontroll over hvem som skal være innenfor området til TINE. Om du er i tvil om du har betalt kontingent for 2017 kan du ta kontakt på post@bergenck.no så sjekker vi i god tid før VM.

Frist for påmelding til VM campen Søndag 24. September er søndag 10. September. Bruk følgende link: https://form.jotformpro.com/71773847978984

Vår egen Filip Eidsheim – VM 2011 i København

Se neste side!

Forside