Sesongavslutning 21. -23. oktober 2016 på Rongastovo

Bergen Cykleklubb inviterer utøvere, og foreldre/foresatte/trenere, i gruppene Ungdom/Junior/U23/Elite til sesongavslutning på Rongastovo i Bordalen på Voss.

Særlig vil vi ønske dere som er nye medlemmer i Bergen CK velkommen på samling! Vi håper at en av foreldrene/foresatte til de enkelte utøvere også har anledning til å delta.  Ryttere under 13 år som ønsker å være med uten foreldre/foresatte må ha avtalt med annen voksen person om «tilsyn» og transport. Denne samlingen er først og fremst en sosial samling, men med innlagte uteøkter til fots og på terrengsykkel. Landeveissykkel vil ikke være brukbar. I tillegg til fottur, litt sykling og mye sosialt samvær ønsker vi å sette litt fokus på sesongen som nå er over, og sesongen 2017 som ligger foran oss.

Samlingen er i utgangspunktet basert på at deltakerne kommer seg frem til Rongastovo ved egen hjelp. Dersom det skulle være noen som ikke kan komme seg til Bordalen på egen hånd kan vi hjelpe til med å koordinere transport.

Pris:
Bergen CK dekker noe av oppholdskostnadene for to døgn med fullpensjon. Egenandelene blir da kr 650,- for de under 14 år og kr. 1300,- for alle over 14 år. Til tross for et særdeles stramt budsjett i år har vi klart å holde egenandelen uendret. De som er fylt 14 år innen fredag den 21. oktober regnes som «over 14 år».

Vi ber om påmelding innen mandag 17. oktober. 
Dette gjøres samtidig med innbetaling av egenandel.

Nyttig info:
– Program på Rongastovo

– Hva bør vi ha med på Rongastovo?

VI HÅPER PÅ FULLT HUS OG ØNSKER DERE ALLE VELKOMMEN TIL EN SOSIAL HELG PÅ RONGASTOVO!

Mvh
Bergen Cykleklubb
Stein-Arne Hammersland
Tel. 92232490