Nye klubbdrakter for 2017 – 2019!

Hei alle!

Det er en glede å få presentere de nye klubbdraktene for sesongene 2017 – 2019!

bergen_ck_2017-2019
image-28769

Produsent og design

Det ligger en grundig prosess bak de nye klubbdraktene, både mht til leverandør og design. Flere merker ble vurdert, men vi valgte til slutt Pearl Izumi som draktleverandør og BoA Sykler som lokalforhandler. Dvs at utprøving av størrelser, salg og evt.  reklamasjoner vil gå via BoA Sykler. Draktene våre vil også inngå i det ordinære salgssortimentet til butikken.

Pearl Izumi klærne er av høy kvalitet og brukes bl.a. av BMC racing team. (Hushovd, Gilbert, Van Avermaet osv.)

Vi gjør en markant endring i designet og føler at de nye draktene blir både stilige, tidsriktige og funksjonelle. Grunndesignet er et av flere forslag vi fikk fra produsenten Pearl Izumi, og justeringer har deretter blitt gjort etter innspill fra styret, sportslig utvalg og veteranutvalget til Bergen Cykleklubb. Pearl Izumi leverer både herre og damemodeller. I tillegg til riktig passform vil damemodellene ha en liten kvinne «touch»
med Bergen CK teksten på trøye ermene og bena i rosa.

Utprøving av størrelser og bestilling
Utprøving av plagg og størrelser blir på BoA Sykler i uke 41 og 42. (fra mandag 10. oktober – lørdag 22. oktober) I denne perioden skal også drakter bestilles via et skjema på BoA Sykler og Bergen CK sine hjemmesider. BoA Sykler vil så fakturere pr. epost. Fra mandag 10. oktober vil en oversikt over de ulike plaggene og priser være tilgjengelig. Klubbdraktene vil være ca 30% rimeligere ved bestilling i denne perioden, så det er ingen grunn til å vente.

Ønsker du en signert BMC trøye?
BoA Sykler har en liten godbit på lur. En signert trøye fra BMC laget trekkes ut blandt de som forhåndsbestiller!

nos-dsc_3700-2

BoA Sykler håper å ha de nye klubbdraktene i Bergen før jul, men de skal uansett være på plass i god tid før sesongen starter.

Vi gleder oss til det nye draktsamarbeidet med Pearl Izumi og BoA Sykler!

Hilsen,
Nils Olaf
(daglig leder Bergen CK)