Tour de himmelfart 2016

5 ritt på 3 dager er nå gjennomført.

Fra Bergen CK er følgende ryttere med

I klassen U17 (de som er født i år 2000) : Erik Justus, Lasse, Gustav og Erlend. Her var det 126 ryttere med i denne klassen.

U16 (født 2001): Håvard. Det var 77 ryttere med i denne klassen.

U15 (født 2002): Lucas og Martin. Det var 82 ryttere med i denne klassen.

Ledere: Stig Are, Atle og Øyvind.

Silje Broll er også med sammen med en liten gruppe fra Regionen med blant annet Hans-Kristian og Are.

Vi startet med båten fra Bergen tirsdag kl 13:30, kom til Hirtshals onsdag morgen og brukte dagen til å sykle gjennom torsdagens runde samt installere oss på skolen i Odder. Årets første sykkeltur med korte ben og armer.

Vi rakk også en fotosession i det strålende været.

Tour de himmelfart er en at de største rittene for ungdom i europa med ca 735 deltakere. Mer informasjon om rittet finner dere her

Første rittet var en fellesstart eller Linieløp som det heter her nede. i klassen U16, kom Håvard på en strålende 20 plass. Satt fint med i hovedfeltet. Det står 22 plass i resultatlisten. Dette er feil.

I klassen U17 satt Erlend og Erik fint med i hovedfeltet. Erlend på en 35 plass og Erik på en 46 plass. Merk at resultatlisten som ligger på arrangøren sin nettside, her står Erlend på 67 plass, det er ikke riktig. Lasse  og Gustav kom noe lenger bak.

Arrangøren hadde store problemer med brikkene til de utenlandske rytterne, så her var deg godt å ha gode bilder av målgangen slik at vi kunne dokumentere plassering.

Erlend sin plassering på gaterittet er 25 plass, ikke 54 plass som på resultatlisten.

 

 

Bilder fra turen ligger her