Jentetråkken 2015

Nok et flott jentearrangement er gjennomført!

Selv om vi hadde ønsket oss flere deltakere på årets arrangement,  hadde de sporty jentene som stillte til start en flott sykkeltur søndag 14. juni. Været får ta sin del av skylden at ikke flere syklet,  tidligere år har vi alltid hatt mange som etterpåmeldte seg på selve rittdagen men slik ble det Ikke i år. Vi er jo noen godværssykelister, og når værmeldingen viser lave temperaturer, og regnskyene henger tungt over byen, så fristet nok ikke sykkelturen. Jentene som startet hadde det veldig kjekt. Stemningen var god, ikke minst satte målbuen en ekstra spiss på arrangmentet. I mål ventet både mat og drikke samt flotte t-skjorter til alle som startet.

Velkommen tilbake til neste år spreke jenter i alle aldre!

2015-06-14 14.14.54

Yngste deltaker 7 år, og hun var ikke engang sliten da hun kom i mål – skikkelig tøff

Eldste deltaker Lisbeth Larsen i lilla jakke , på 74 år var med for 4 gang!

2015-06-14 11.57.18