Jotunheimen rundt 2015: 3-4 juli

Jotunheimen Rundt 2015: 3 – 4. juli

Norges tøffaste sykkelritt? 43 mil og 4609 høydemeter

 

Det tradisjonsrike rittet Jotunheimen Rundt går av stabelen første helgen i juli og det er ikke så lenge til. For å gjennomføre et slikt ritt og ha en god opplevelse er det til stor nytte å sykle i flokk. Vi prøver med dette å invitere folk med på et fellesopplegg i BergenCK. Sigbjørn John Huun har organisert dette tidligere og jeg prøver å ta stafettpinnen videre i år.

 

Planen vil være at vi holder oss samlet så langt det lar seg gjøre. Vi stopper dersom det er problemer, teknisk eller av andre årsaker. Vi ønsker at alle skal få den gode opplevelsen det er å sykle gjennom «hjertet av Norge» og oppleve fjellheimen til alle døgnets tider. Det er flere matstasjoner underveis og vi gjør korte stopp på de fleste.

 

Vi skal kjøre solidarisk og tilpasse farten slik at alle henger med. Vi vil ha en målsetning på å komme i mål etter rundt 16 – 18  timer, pauser inkludert (vel en time).

 

Synes du 43 mil er langt så tenk på det er en fantastisk naturopplevelse uten sidestykke. Du kan sende klær og utstyr fram til matstasjoner. På alle matstasjoner venter godsaker (og gjett om det smaker godt!). Får vi til en stor nok gjeng ruller vi fint av gårde så tiden flyr. I stigningene roer vi ned og småprater om løst og fast. Det er viktig at det blir kjekt.

 

Vi vil prøve å koordinere transporten inn til Lærdal på fredagen. Stiller du med bil prøver vi å samkjøre. Avreise etter lunsj slik at vi får tid til en prat før start og finpusse detaljene. Start vil være litt etter kl 21. Etter målgang i Sogndal lørdag, godt ut på dagen, anbefaler vi at du tar en overnatting og får en god natts søvn før returen går til Bergen om søndagen.

 

Skulle værmeldingen bli for dårlig vil undertegnede slite med gjennomføringen og ikke delta. Værmeldingene vil bli løpende vurdert og endelig avgjørelse tas et par dager før.

 

Opplegget er åpent for alle som vil sykle med oss, ikke bare BCK-medlemmer. Jo flere vi er jo større kjørestyrke får vi. Kjenner du noen som kan tenke seg å være med så gi tipset videre.

 

Kontaktperson:

Jørgen Titlestad

Titlestad(krøllalfa)outlook.com

Mobil 41564916

http://jotunheimenrundt.no/wp-content/uploads/2015/06/Forslag-manual-Anders-10-juni.pdf

http://jotunheimenrundt.no/

Hilsen

Jørgen Titlestadlsen