Jentetreningen har startet opp

I klubben har vi egne treninger for jenter som ønsker å trene sammen med andre jenter. For mange kan det føles tryggere å trene med jenter, blant annet derfor har vi dette tilbudet. Vi har trening tirsdager og torsdager kl 18.00. Tirsdag er det rolig «langtur», som regel Kalandsvannet rundt, noen ganger litt lenger. Torsdager: Intervalløkter. Du kan trene sammen med oss selv om du ikke er medlem av klubben, men det er ønskelig at du etter en tid sammen med oss melder deg inn.

Du er hjertelig velkommen til å være med. Dette er trening for alle, enten du er ny på sykkel eller har syklet en del fra før. Har du spørsmål ta kontakt med gmstrisland(alfakrøll)gmail.com. I tillegg har vi en egen lukket facebookgruppe – BCK Jenter –  som du kan be om å bli medlem av.

. 2014-03-25 18.38.41