Jentene i BergenCK på treningssamling på Grand Canaria

Jentemiljøet i det aktive segmentet i Bergen CK er i god vekst, hvilket understrekes ved at vi for første gang har en egen «jentedelegasjon» med på den årlige treningssamlingen på Gran Canaria.
Åtte jenter i alderen 16 – 30 år er med på samlingen, og vi har i tillegg flere lovende ryttere som er hjemme og trener der disse ukene.
Vi som er på Gran Canaria har et variert program med noen langturer langs kysten og noen i fjellene, flere intervalløkter og noe lagtempo- og spurttrening. Til tross for alders- og nivåforskjeller klarer vi å sy sammen program tilpasset hver enkelt utøvers nivå og utvikling.
Det er god stemning og mye moro både på sykkelen og mellom øktene – samlingen er en fin motivasjonsfaktor nå når våren nærmer seg, selv om vi er forberedt på flere våte og kalde treningsøkter der hjemme før sesongen er i gang.