NC 4 Bergen

I helgen ble det arrangert nasjonalt ritt her i Bergen, og Bergen CK gjorde sine saker bra.

Lørdagen var det Fanasæteren opp, og i K senior tok Vita en 2. plass. I M junior ble Halvard best av våre med en sterk 11. plass i et sterkt og stort felt.  I M Senior ble det en 19.plass på Eivind og en 35.plass på Bjørnar, også dette i et sterkt felt.

Søndag var det Norgescup i knalltøffe løyper i Åsane. I K senior gjorde som vanlig Vita sine saker bra, og kjempet seg inn til en 3. plass. Vita forsvarte sin gule ledertrøye, og sykler også med den i siste norgescup i Sandnes. I M junior klinket Andreas til med en 2. plass, etter en god spurt, og Aleksander fulgte på med en 10. Plass. Vi gratulerer med sterke prestasjoner.  I M Senior ble det kjørt hardt fra start, og feltet sprakk fort opp i mindre grupper.   Hverken Bjørnar, Henrik, Sivert eller Eivind var blant de 42 rytterne som fikk fullføre alle 14 rundene. Gledelig forøvrig at Henrik igjen deltar i ritt etter et langvarig skadefravær 🙂IMG_1713

IMG_1716

IMG_1717

Bildene under er av starten på Fanasæter opp M-juniorIMG_1709

IMG_1712