Assen dag 2-4

Etter en grei prolog har guttene nå gjennomført et gateritt, en fellesstart, og et kriteriumsritt. Løpene her nede er veldig preget av trange teknisk vanskelige løyper, og MYE velt. Store deler av løypene går på sykkelstier og trange veier med bredde på ca 2 meter. Havner du bakpå her, er det ikke lett å komme frem igjen. Rent fysisk er vi på høyde, og resten får vi ta som god og nødvendig trening.

På fellesstarten med innlagt 4 km brosteinsparti kjørte vi veldig godt, men var ganske så uheldig. Håvard ble hindret av en av mange velter, og klarte ikke å innhente feltet igjen. Dette skjedde i en kritisk del av løypen, like før brosteinen, og da er farten veldig høy. Kristian ble også hindret av en velt, men der klarte en litt større gruppe å samarbeide om å komme seg opp igjen ca 25 km før mål.

Kristoffer satt fint med i teten, og følte seg bra. Han ligger helt i tet av feltet inn mot mål, men kjenner seg ikke helt igjen i løypen, og tror det er lenger til mål enn hva det er. Han slipper seg litt bak igjen for å vente litt, men rett rundt neste sving kom de inn på oppløpet, og da var det for sent å posisjonere seg igjen, og det endte med en litt beskjeden 33. plass. Kristian et par plasser bak.

På de kortere løpene her nede er det trekning på startnr om hvor du får stille deg opp i starten. Kommer du bakerst her, er det vanskelig å komme seg frem til tet før du er kommet til mål.

På gårsdagens kriteriumsritt havnet både Kristoffer og Erlend Blikra fra Stavanger helt bakerst. Erlend havnet på sykehus, og Kristoffer klarte aldri å komme seg frem før feltet sprakk opp. Hverken Håvard eller Kristian hadde klart å komme seg langt nok frem heller i sidevinden, og dermed ble vi sittende med alle man i gruppe 2. Foruten 10. plassen på prologen er beste behohldning en 28. plass. (Erlend Blikra er utskrevet fra sykehus. Kun forslått, ingen brudd)IMG_1682

Før fellesstarten var vi heldige å få alle mann i front av feltet ved start.

IMG_1690

IMG_1692

IMG_1695

IMG_1699

IMG_1701

Både onsdagen og torsdagen var det innlagt brostein. Dette partiet var ikke så langt, men ble kjørt 6 ganger.IMG_1703

Skjermbilde 2014-07-31 kl. 21.04.31

Skjermbilde 2014-07-31 kl. 21.01.04

Skjermbilde 2014-07-31 kl. 21.23.37

Skjermbilde 2014-07-31 kl. 21.00.50

Skjermbilde 2014-07-31 kl. 21.00.34