Bergen-Voss & Norheimsund-Voss — 06.06.2020

Bergen – Voss ENG

Safer Cycling – Fellestrening 10. mai

Fantastisk oppmøte på dagens Safer Cycling fellestrening.

Mellom 150 og 200 syklister hadde funnet veien til BoA sykler i Fjøsangerveien. De fremmøtte ble så delt inn i 3 grupper, basert på snitthastigheten de har som ambisjon under Bergen- Voss. Hver gruppe hadde en leder og i tillegg  flere erfarne Safer Cycling guider som hjalp til.

Etter en kort briefing syklet den første gruppen avgårde. Kort tid etter startet de andre gruppene på sin tur rundt Gullfjellet. De største gruppene ble delt opp i mindre grupper for å minske irritasjonen blandt bilister på veien.

Det ble likevel litt kø bak gruppene innover Hardangerveien, men det løste seg fint opp da vi tok av på Arnatveien i retning Garnes.

Opp Gullfjellet kjørte folk i sin egen tempo og stemningen var upåklagelig.

På østsiden av Gullfjellet tok alle av mot Rolfsvåg og Os. Bensinstasjonen på Os ble varslet på forhand og forhåpentligvis var det bolle til alle som ville ha. Etter det, var det noen som tok raskeste vei hjem langs Osveien og noen som valgte ruten over Fanafjellet. Flott vær og hyggelig lag gjorde den første Safer Cycling treningen til en suksess!

Se Safer Cycling guide Oddgeir Nygård sin video fra turen!

Vi ønsker alle velkommen på trening igjen om 2 uker, lørdag 24. mai kl. 10.00. Fremmøte samme, BoA sykler – Fjøsangerveien 207. For å ha litt kontroll over hvor mange som kommer, ber vi folk registrere seg.