Bergen-Voss & Norheimsund-Voss — 06.06.2020

Bergen – Voss ENG

Senk skuldrene

  • Vi vil gjøre alt vi kan for at din sikkerhet kommer i første rekke, og vi håper med denne oppfordringen at du vil gjøre det samme. Vårt mål er at våre turritt skal være de vakreste, de mest spektakulære, de mest utfordrende, de morsomste og samtidig de tryggeste turrittene i Norge!
  • Vi ønsker å gjøre våre turritt til “lavskulder-arrangement” (må ikke forveksles med lavterskel-arrangement). Deltakere skal nok få tatt seg ut i den grad de ønsker det, men vi oppfordrer alle til å senke skuldrene noen hakk i forhold til egne, og ikke minst andres forventninger til sluttid.  Vi ønsker som arrangør å flytte fokuset fra tiden i mål til de store opplevelsene underveis.
  • Naturopplevelser har blitt et av våre varemerker, både under Bergen-Voss og nå Voss-Geilo, men gode opplevelser handler også om den gode turen, samholdet og hyggelig fellesskap i feltet.