Oppsummering Jentetråkken 2013

Så var Jentetråkken arrangert for denne gang. 69 blide og glade deltakere stilte til start, og alle fullførte. Vi hadde «værgudene» på vår side, behagelig temperatur, Lite vind, ingen uhell og bare fornøyde jenter som kom til mål. To unge jenter syklet kort løype, de andre Nordåsvannet rundt. Også i år var aldersspredningen stor, faktisk to familier var representert med tre generasjoner.

I målområdet vanket som alltid – frukt, sjokolade, kjekt, chips, kaker og drikke til alle. Og selvsagt JENTETRÅKKEN T-SKJORTE. To gavekort pålydende kr 500,- fra BOA sykler ble delt ut etter loddtrekning. Takk for at dere deltar og er med på å gjøre Jentetråkken til et sååååå kjekt arrangementet.

Og sist, men ikke minst vil vi takke alle som stilte som vakter, til dere som merket løypa, takk til Steinulv Aarebrot som stilte med sin medisinske kompetanse og til alle dere som bidro i start/målområdet.

VI TAKKER FOR I ÅR OG SER FRAM TIL Å SE DERE ALLE (OG FLERE TIL) I 2014.

Se bilder her.