Jentetråkken 2011 og 2010

JENTETRÅKKEN 2011

Jentetråkken 2011 ble gjennomført 2. pinsedag, mandag 13. juni. 108 glade jenter i alderen 9 til 75 stilte til start. Sol og fine forhold hele veien og god steming i målområdet. En av deltakerne var dessverre uheldig og falt av sykkelen på sykkelstien mellom Hop og Nesttun. Hun ble sendt til Haukeland for sjekk men kunne heldigvis skrives ut senere på dagen, uten alvorlig skade.
Flere bilder finner du HER
Takk til vakter og sekretariat som stilte opp med entusiasme.
LoadingProgressBar

51 glade jenter i alle aldre var med på Jentetråkken 2010. Turen rundt Nordåsvannet gikk i fint driv og uten uhell, og ble avsluttet med god mat og drikk ved klubblokalene. Syklistenes Landsforening  stilte med egen stand. Og Bergensavisen (BA) stilte med journalist og fotograf. En stor takk til vaktene som stilt med godt humør og stor entusiasme.
Bilder fra arrangementet finner dere her.