Bergen-Voss & Norheimsund-Voss — 06.06.2020

Bergen – Voss ENG

Etterbestilling av lisens eller transport til Bergen-Voss

Har du meldt deg på Bergen-Voss men glemt å bestille lisens eller transport…eller ønsker rett og slett å gjøre endringer i påmeldingen din?

Du kan enkelt gjøre endringer eller etterbestille tilleggsvarer frem til 8. mai. Ved påmelding fikk du en mail fra Ultimate Sports Service med en link, et brukernavn og passord. Linken fører deg til følgende side:

Etterbestilling

Har du mistet den nevnte mailen kan du be systemet sende mailen på nytt.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og trykk på «rediger» knappen. Etter at du gjort endringer eller bestillinger trykker du på «oppdater» knappen for å bekrefte dine endringer eller bestillinger. Ved tilleggskjøp blir du videresendt til betalingssiden.