Gran Canaria 2014

Så var endelig tiden inne til å vende nesen sørover til varmere strøk igjen. Juniorlaget reiste nedover tirsdagen, mens resten av gjengen kommer onsdag. Nytt sted og nytt hotell denne gangen, så vi var spente på hvordan dette ville bli. Flyreisen begynte bra, men etter det begynte problemene å tårne seg opp. Bussen som hentet oss hadde nesten ikke bagasjeplass, så vi måtte stable sykler og kofferter inne i minibussen. Det gikk såvidt. Deretter, da vi kom til hotellet, kunne de hyggelig fortelle oss at de hadde overbooket, og at de ønsket å flytte oss fra leiligheter og inn i et hotell like ved. Dette nektet vi bestemt for å akseptere, og etter en times krangling og mye hjelp av en myndig og spissformulert Sondre, så fikk vi det som vi ville og fikk bli. De fikk heller flytte noen andre 🙂 Etter dette var det montering av sykler og en liten prøvetur som stod på programmet. Da viste det seg at sykkelen til Kristoffer var blitt litt ødelagt. Ny del kommer nedover med gjengen i morgen, men inntil videre måtte vi skaffe leiesykkel. Men etter litt om og men er vi nå hvertfall innstallert her, og tingen ordner seg etter hvert. I morgen står en 11 mils tur på programmet, og vi gleder oss veldig til å komme igjen. Det blir også kjekt å få de andre på plass her også. Flere dagsoppdateringer og bilder vil komme her på siden løpende. Følg med under menypunktet samling Gran Canaria.

Fredrik

IMG_1187

IMG_1188