Gran Canaria 2013: Dag 3

På nytt prøvde vi å ta turen til Doctoral, Santa Lucia, San Bartolome, Maspalomas og hjem igjen. Denne gangen fikk vi det til, og det helt uten regn 🙂

Da vi kom til bakeren i Santa Lucia fikk ungdomsgruppen gleden av å møte oss der. Hele laget samlet til kaffe, Cola og Boller, helt uten at noen hadde bursdag. Jan Roger mistet dessverre et hjul i dag også, men i dag var det bakhjulet til resten av laget han mistet opp bakken til Santa Lucia. Etter at kakebesøket var slutt kom endelig Jan Roger, og i samlet flokk dro vi videre til San Bartolome og hjem. 22 menn og kvinner i stillige drakter. Vi var et flott syn 🙂
Noen av oss unnet oss en is og kaffe på stranden i Amadore før vi syklet til hotellet. En flott dag i sykkelsportens tegn.
I morgen venter en lengre og enda hardere tur. Vi klarer nesten ikke å vente. Bilder fra dagen finner du her.