Gran Canaria 2013: Dag 2

ENDELIG. Solen skinte, temperaturen perfekt, og vi var klar for årets første skikkelige treningstur. I dag var planen å kjøre inn til Doctoral, opp til Santa Lucia, videre til San Bartolome, ned til Maspalomas og hjem i igjen. Ca 11 mil. Etter å ha blitt behørig fotografert, var vi klar til å dra ca kl 0930. Etter ca 9,5 meter punkterte Jan William, og ødela dekket sitt. Heldigvis stod Jan Roger, (far og altmuligmann) klar med nytt hjul. Dette betydde i praksis at han selv slapp å bli med, da det var hans hjul. Vi andre dro lystig av sted mot Doctoral, men før vi kom dit begynte det faktisk å regne litt, så vi bestemte oss for å snu og kjøre inn igjen i solen. Etter en litt alternativ rute kom vi opp dit vi skulle, med solskinn hele veien. På ettermiddagen i dag kom også resten av gjengen ned her. (1. års junior) Så nå er hele troppen på plass. De fikk seg en liten tur før vi alle møttes i restauranten for nok en fantastisk god middag. Bilder fra dagens tur er på vei opp til San Bartolome (930 moh), og en spisepause på vei ned igjen.
Resten av bildene er under sykkelmontering og middag på hotellet. Nå ser vi frem til en fin økt i morgen.  Bilder fra dagen finner du her.