Østfold 3-dagers, dag 2 og Gateritt

Det ble en meget flott dag for våre deltagere på dagens gateritt! De yngste guttene satte tidlig standarden og viste flott kjøring.
De satt langt fremme under hele rittet og ble til slutt belønnet med 5, 8 og 10 plass på henholdsvis Erik, Erlend og Audun. Guttene sa etterpå at det å kjøre gateritt var kjempegøy – mye action hele tiden. I klasse M13-14 fant Erik tilbake til gode gamle takter og satt helt fremme under hele løpet. Det var en temposterk svenske som kom alene til mål, men Erik ble nr to i spurten og sikret en flott 3. plass. I M15-16 fulgte guttene virkelig opp innsatsen fra de yngre. Kristoffer gikk sammen med en annen i brudd allerede etter 3 runder. Det kom etterhvert opp 3 ryttere til og det så lenge ut til at det skulle gå inn. Aleksander gjorde også ett flott forsøk på å kjøre seg opp til bruddet, men måtte gi seg etter over en runde på full gass alene. Bruddet ble kjørt inn noen få runder før mål og inn i finalen var det til slutt ca 20 ryttere hvor vi da hadde tre ryttere. I spurten ble Kristoffer 5, Aleksander 9 og Sondre 13. Veldig bra !! Sindre mistet tetgruppen  noen få runder før mål men fikk fullføre. Halvard og Håvard ble tatt ut noen runder før mål, men kjørte aktivt så lenge kreftene holdt. Alt i alt meget god innsats av alle våre deltagere!! Noen bilder fra dagens ritt her. For komplette resultater se Fredrikstad SK sin hjemmeside