Østfold 3-dagers, dag 1 og Temporitt

Etter en meget laang kjøretur fra Bergen torsdag kom en trøtt gjeng frem til Tuneheimen Ungdomsherberge i Sarpsborg natt til fredag. Totalt 10 ryttere fra klubben deltar, Erik Justus, Audun og Erlend i M11-12, Erik i M13-14 og Halvard, Sondre, Sindre, Håvard, Aleksander og Kristoffer i M15-16. Silje skulle vært med men måtte desverre stå over pga et vondt kne. En kort natt søvn ble imidlertid raskt glemt da vi våknet til blå himmel og strålende sol! Etter en god frokost rigget vi sykler og hadde oss en fin liten tur for å få bilkjøringen ut av beina. Humøret var på topp og alle gledet seg til temporittet senere på dagen. Rittet gikk i år ca 20 km fra Fredriksten festning i Halden i en relativt flat og rask løype. Litt trafikk var det men ikke mer enn vi er vant med hjemme. Våre yngste i M11-12 kjørte flott og plasserte seg som 8, 9 og 10 av 21 deltagere. Erik kjørte også en god tempo og ble 9 av totalt 40 fullførende. I 15-16 leverte Håvard og Sondre meget gode tempotider. Håvard fikk en flott 11 plass og Sondre 13 plass. Meget bra!! De andre guttene var litt lenger bak. For komplette resultater se Fredrikstad SK sin hjemmeside. Noen bilder fra temporittet her.