Fana 2-dagers, Ytrebygda Rundt

Fana 2-dagers ble idag avsluttet med tradisjonsrike Ytrebygda Rundt. Den 9 km lange runden ble kjørt 1 runde for M10, 2 for M11-12, 3 for 13-14 og 5 for 15-16. I M10 fikk Martin det tøft og måtte etter flott innsats gi tapt for Ivar Dyngeland Vik fra Fana. I M11-12 ble som igår tøft for våre gutter og Erik ble våre beste på en fin 4. plass tett fulgt av Audun på 6. plass. Tobias og Gard kjørte også bra men havnet et stykke bak idag. I K11-12 kjørte Mia fint og ble nr 5. I M13-14 ble feltet raskt pulverisert og rytterne kom til mål en etter en. Som igår klar seier til Sedrik. Erik fikk 3. plass. I 15-16 ble det spennende ettersom Ole Morten fra CK Sotra gikk i brudd fra start og holdt feltet på avstand helt til oppløpet. Våre gutter kjørte også idag aktivt og satte preg på løpet. Vi fikk imidlertid ingen på pallen på dagens ritt der Aleksander ble vår beste på 4. plass. Sammenlagt ble også Aleksander vår beste med en flott 2. plass. Fullstendige resultater på Fana sin hjemmeside. Noen bilder fra dagens ritt her.