Fana 2-dagers, Fana tempo og Lønningenrittet

Fana 2-dagers startet som vanlig med Fana tempo imorges. Våre gutter og jenter kjørte godt, men det var kun Silje som klarte klasseseier i K13-14. I M10 ble det en fin 3. plass på Martin og samme plass fikk også Erlend i M11-12. De andre våre i 11-12 var ikke langt bak. Erik fikk tøff kamp i 13-14 og endte på 3. plass. Våre tre andre deltagere, Tobias, Jacob og Atle kom inn litt lengre bak. Seier gikk til Sedrik fra Sogn på meget sterke 13:20. I M15-16 hadde vi 6 blandt de 9 første men seier gikk til Kristian Kriek foran Kristoffer og Aleksander. Meget god laginnsats av våre i den klassen!.
På Lønningenrittet nå i ettermiddag fikk vi se mye offensiv kjøring fra våre. Martin fikk en flott 2. plass etter en jevn spurt om seieren. I 11-12 kom vi akkurat utenfor pallen, men likevel flott kjøring av Erik, Erlend, Audun, Andreas, Gard og Tobias. I 13-14 fikk Erik en liten revansje og tok en flott 2. plass etter Sedrik. Silje var igjen sterkesty i K13-14 og vant foran Andrine fra Åsane. I M15-16 ble det ett spennende løp hvor våre ryttere virkelig viste frem offensiv kjøring! Alle prøvde seg med rykk og støting, men det ble til slutt en massespurt hvor Kristoffer vant foran Sverre (Fana) og Sindre. Alle våre 5 var inne blandt de 7 første! Bilder fra dagens ritt finner du her. Noen bilder fra Bontveit Opp tirsdag er her (bedre sent enn aldri..)